Culinair vergaderen in hartje Drenthe
Vergaderen in Drenthe en samen kokkerellen in de kookstudio
- Dagdeel vergaderen - kokkerellen in de kookstudio
- Tijdsduur: 7 uur
- Kosten: € Zaalhuur € 125,00 + € 67,00 p.p.
- Vanaf 15 personen
Vergaderarrangement en koken de kookstudio
Tijd om samen te kokkerellen! Van tevoren maken jullie een keuze voor een thema. Alle ingrediënten en recepten liggen klaar. Wie van jullie is de chef? Ongekende talenten zullen boven komen drijven! Onder het genot van een drankje en overheerlijke gerechten kan er nog een korte terugblik worden gedaan op deze culinaire teambuildingsactiviteit.
Ontvangst
Vergaderen
Incl. Koffie/thee, flesje water, sinaasappelsap, fruit, koekjes en candybars
Tijd om de kookstudio in te gaan!
Samen aan de slag met pure ingrediënten.
Thema en menu worden van tevoren vastgesteld.
Genieten van de zelfgemaakte gerechten.
Terugblik op de samenwerking tijdens het koken..
Wie is de chef?
Einde programma.
Huur vergaderlocatie 1 dagdeel
€ 125,00
Vergaderarrangement koffie/thee/water/sinaasappelsap/koekjes en candybars 1 dagdeel
€ 7,50 p.p.
Wie is de chef? Samen kokkerellen in de kookstudio
€ 47,50 p.p.
Wie is de chef? 4 consumptiemunten
€ 12,00 p.p.
Optioneel: wij verzorgen het afwassen en de schoonmaak voor jullie
€ 10,00 p.p.
Op basis van minimaal 15 personen
- De recepten en alle benodigde ingrediënten liggen voor jullie klaar in de kookstudio.
- Er is begeleiding aanwezig om jullie wegwijs te maken in de kookstudio.
- Verder koken jullie zelfstandig aan de hand van de recepten.
- Er zijn kookschorten aanwezig
- Mochten jullie de afwas en eindschoonmaak willen uitbesteden? Dat kan tegen een meerprijs van € 10,00 p.p.. Wel van tevoren reserveren.
- Mochten er (di)eetwensen zijn dan houden wij daar rekening mee bij het samenstellen van het menu. Dit dien je dan minimaal 1 week van tevoren per mail door te geven.
Jullie kunnen kiezen uit verschillende thema’s.
Mediterraanse gerechten;
- Knoflook carpaccio
- Italiaanse tomatensoep
- Tapenade en kruidenboter
- Stokbrood
- Tagliatelle met champignons roomsaus
- Italiaanse mini pizza’s
- Lasagne bolognese
- Salade mozzarella en parmaham
- Witte chocolademousse & Slagroomijs met fruit
Hollandse gerechten (aangepast aan het seizoen);
- Mosterdsoep
- Preitaart
- Sperziebonen salade met feta & Waldorf salade
- Mayonaise & appelmoes
- Aardappelgratin
- Gebakken aardappeltjes met spekjes, ui en champignon
- Stoofpotje & kipfilet met witlof
- Vanilleroomijs met aardbeien en slagroom
- Chocolade mousse
- Kruiden en groenten uit onze eigen tuin wanneer het mogelijk is
Tapasgerechten;
- Courgetterolletjes met parmaham
- Empanadas met kip
- Gegratineerde knoflook-champignons
- Broodstengels met dip
- Gevulde tapas tomaatjes
- Gemarineerde olijven
- Pinchos
- Quiche Loraine
- Spaanse aardappel tortilla
- Taart met rode uien
- Tortilla rolletjes met zalm
- Tapenades, tzatziki & kruidenboter
Wij hebben een groente- en pluktuin waar we in onze vrije uurtjes met plezier in werken.
De oogst gebruiken we bij het Drents kwartiertje. Zo staat er in de zomer altijd een vers bloemetje op tafel en kun je tijdens de culinaire uitjes verse kruiden en groenten oogsten uit onze biologische tuin.
Onze scharrelkippen zorgen voor de dagelijkse kakelverse eitjes. Lekker voor bij de lunch of picknick.
- Organiseren van ontmoetingen
- Gekke activiteiten bedenken
- Iets samen doen
- Kokkerellen
- Puur eten en drinken
- Teambuilding
- Een goed gesprek
- Samenwerken
- Een gezellige ‘huiskamer’ sfeer
- Gemoedelijke gastvrijheid
- Plezier
- Het Drentse platteland
- En ja, samen ‘klussen’. Flexibel zijn en blijven doen waar we voor staan! Omdat we daar blij van worden. Elke keer weer!
Je kunt bij ons komen kokkerellen in de kookstudio.
Maar natuurlijk is het ook mogelijk dat wij voor jullie koken.
Je kunt gebruik maken van een lunch, barbecue of buffet.
We werken met verse producten en kopen ze zoveel mogelijk bij lokale ondernemers. Zo maken we (h)eerlijke gerechten. Heb je (di)eetwensen? Laat het ons weten dan houden wij er rekening mee.